Mobilblogg.no
Mobilblogg.no

eniro logo

søk Sandra Lyng Haugen

Bilder- Nyheter- Web

Skolevalg på re vgs. Her var det mer fokus på alkoholavgifter og...

DSC00456
Skolevalg på re vgs. Her var det mer fokus på alkoholavgifter og snus og røyk enn de andre skolene jeg var på. Men mange jenter på helse og sosial spurte mye om oppvekst, velferd og eldreomsorg etter debatten.

Kommentarer:
Postet av: Kristine

ja, det var mye opmerksomhet rundt det temaet....men ikke bli sjokka..re vgs er jo på bondelandet med fult av rånere og trimma traktorer man bruker til og fra skolen..=P er ikke rart mange tenker på billig alkholavgift, røyk og tobakk! men det er jo ikke det som teller når alt kommer til alt..det er jo eldreomsorg, kvinners og jenters rettigheter (også menn, men flest kvinner og jenter trenger steder for voldtekts offere), mer hjelp og penger til psykriatisk avdeling, nei til EU, og å få ut troppene fra irak..og mye mye mer..jeg blei overaska over at så få stilte spørsmål, og at bare noen få var "ordentlig"...

07.sep.2005@ 22:07:55
E-post: kristinett_89@hotmail.com
Postet av: Mikael

Var artig med litt ordentlig debatt på skolen, men ble kanskje litt mye fokus på avgiftskutt, og kanskje det er grunnen til at FrP fiska noen ekstra velgere ved årets skolevalg.

Skulle ønske det ble mer fokus på hva partiene sto for, og ikke så mye om hva de ikke sto for, og hva de mente de andre partiene sto for. Ble litt mye ubegrunnet buing også.

Diskuterte litt med deg etter debatten, og kjøpte vel ikke helt SVs skolepolitikk, så min skolevalgstemme gikk til Høyre. Men som sagt, fint med diskusjon!

07.sep.2005@ 23:01:03

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.mobilblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=213739
Mobilblogg.no
hits image