Mobilblogg.no
Mobilblogg.no

eniro logo

søk Sandra Lyng Haugen

Bilder- Nyheter- Web

Re vgs: disse jentene spurte mye etter debatten. Særlig om velfe...

DSC00457
Re vgs: disse jentene spurte mye etter debatten. Særlig om velferd, eldreomsorg og skolepolitikk.

Kommentarer:
Postet av: Kristine Tisthammer

Jeg var en av jentene fra helse og sosial som var lenge ved deres bod. Her tørte jeg og fler å stille spørsmål, og vi fikk svar på det vi lurte på..ble noen diskusjoner med "nabo" boden, men jeg tror de fleste var sikre på hva de diskuterte, og hvem "side" de var på. Takket være disse samtalene og svarene vi fikk, ble jeg enda mer bestemt på hva jeg skulle prøvestemme på. og på slutten av dagen, fikk den gode Kristoffer Klingen overtalt meg til å melde meg inn i SU. Jeg tror og håper på at jeg ikke tok feil valg der..=) holder på å overtale veninna mi å..=) hehe..vil bare si at det er en skam at så få folk stemte på sv på disse prøvevalgene..de burde få øynene opp for det viktigste tingene...som ikke er billigere alkohol avgift og billig tobakk å snus..men omsorg, skole, nei til EU, og troppene ut av Irak, og mye mer..stå på Inga Marte! og lykke til på valgs dagen.=)

07.sep.2005@ 22:14:08
E-post: Kristinett_89@hotmail.com
Postet av: Kristine Tisthammer

Jeg var en av jentene som var lenge og mye ved boden deres på re vgs når det var skoledebatt. Jeg syntes vi fikk mye mer ut av bodene enn selve debatten, for på debatten var det liksom bare dere som "krangla". vi fikk ikke vite så mye da. Men vi fikk jo vite noe da.=) Når jeg sto ved boden deres, tørte jeg, og fler, å spørre om mye som vi lurte på. Det ble diskusjoner, og noen ganger med "nabo" boden..men jeg tror de fleste som sto ved deres bod var helt klare på hvem side de var på under disse..jeg var i hvertfall.:=)
Ved å spørre Inga Marte og Kristoffer Klingen (SU) fikk vi vite mye mer om hva dere syntes om eldreomsorg, rettigheter for voldsofre og voldteksofre, folk med psykiske problemer, skole, EU, det å ha tropper i Irak og mye mer. Dette gjorde at jeg ble mer sikker i hva jeg skulle stemme på skolevalget. Og med litt mer overtalelse av Kistoffer Klingen, ble jeg også medlem i SU.
Jeg syntes også at det er en skam at så få stemte på sv under dette valget..jeg syntes sv har de beste argumentene, og de har også det som intreserer meg..
så..stå på Inga Marte!=D og lykke til på valg dagen!

07.sep.2005@ 22:31:56
E-post: Kristinett_89@hotmail.com

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.mobilblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=213770
Mobilblogg.no
hits image