Mobilblogg.no
Mobilblogg.no

eniro logo


søk Sandra Lyng Haugen

Bilder - Nyheter - Web

Far og datter er like spente... Først morgenen etter blir det -n...

DSC00555
Far og datter er like spente... Først morgenen etter blir det -nesten- sikkert at jeg er inne på utjamning. Hundre prosent sikkert er det først til torsdag.

Kommentarer:
Postet av: marit rui

Jeg har ikke noen komentar , men prøver å få tak i en E-mail adr. til I.M. Torkildsen.Jeg bor i Tønsberg og har en sak jeg gjerne vil ta opp med henne da jeg syns hun er flink til å gjøre noe med problemer.Håper dette når fram slik at jeg får kontakt. Hilsen Marit Rui

11.okt.2006 @ 22:47
Postet av: Hans Schweiner

Faen du e best! Se opp for låter dedikert til din ynde.

11.mai.2007 @ 01:12
Postet av: Onlineaviser

Aviser, tidsskrifter, magasiner, blader, nyheter med mer fra Norge, Sverige, Danmark og andre deler av verden - her finner du alt på ett sted!
Fint om du kunne tenke deg å ha en lenke til www.onlineaviser.no på bloggen din. Takker på forhånd!

10.aug.2007 @ 12:55
URL: http://www.onlineaviser.no
Postet av: Jan Weiler

Hvordan har DERE egentlig tenkt å "reformere" islam? - Dere later til å være mere opptatt av å fordømme og latterliggjøre enhver nordmann som hever en islamkritisk røst enn å rette en fordømmende pekefinger mot disse særdeles brutale muslimske overfallsmennene som har gjort at mange norske kvinner føler det mest som et hasardiøst sjansespill bare å vandre hjem alene i de sene kveldstimer i hovdedstaden.Disse voldselementene utgjør en slik udiskutabel overrepresentasjon i forhold til den muslimske befolkningsandelen,at det må være høyst berettiget å snakke om en muslimsk ukultur,som man bare kan tilskrive et høyst nedvurderende kvinnesyn inkorporert i islam. - Så hvilke forestillinger har dere gjort dere om norske kvinners hverdag i et fremtidig Oslo med en muslimandel som er BETYDELIG større enn i dag; tviler dere på at muslimene vil arbeide IHERDIG for å få bukt med den etter deres tenkemåte HELT UANSTENDIGE,LETTSINDIGE,OG HØYST UMORALSKE livsstilen de med aller største misbilligelse mener å observerer hos dere frigjorte kvinner i VÅR moderne tid? - Så jeg spør:Tror dere at muslimske kvinner om 20 år,om 50 år,vil lykkes med å frigjøre seg fra imamene og islams jerngrep?Tror DERE at dere har noen som helst påvirkningskraft på denne ufattelig rigide og autoritære religionen,som mest later til å ville legge hele verden i lenker?

12.sep.2007 @ 17:44

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.mobilblogg.no/trackback/ping/236823
Mobilblogg.no
hits image