Mobilblogg.no
Mobilblogg.no

eniro logo

søk Sandra Lyng Haugen

Bilder- Nyheter- Web

torbjørn urfjell er mannen quart-toffen vil ha som kulturministe...

DSC00033
torbjørn urfjell er mannen quart-toffen vil ha som kulturminister. sist valg mangla torbjørn ca 300 stemmer på å gjøre revolusjon på sørlandet: en homo-sosialist på tinget fra vest-agder. Denne gangen skal det skje!

Kommentarer:
Postet av: Sørlandsgutt

Toffen vil overhodet ikke ha Torbjørn Urfjell som kulturminister. Egentlig vil han heller ikke ha han som leder av kulturstyret i Kristiansand. Torbjørn Urfjell er mannen som sa nei til å opprette Cultiva, stiftelsen som reddet Quarten fra økonomisk ruin. Aldri verden om Urfjell for de stemmene han trenger for å komme inn på tinget. Til det er han altfor upopulær og står for en altfor radikal politikk

10.aug.2005@ 14:10:26
Postet av: Roger

Til Sørlandsgutt:
Her er hva Toffen Gunnulfsen, festivalsjef, på Quart sa til Dagbladet 30 juli, på spørsmål om hvem han helst ville ha som ny kulturminister etter valget: "SVs stortingskandidat fra Vest-Agder, Torbjørn Urfjell."

10.aug.2005@ 17:17:17
E-post: rp@stortinget.no
Postet av: Sørlandsgutt

Torbjørn Urfjell er mannen som sa nei til å opprette Cultiva, stiftelsen som reddet Quarten fra økonomisk ruin. Han er også mannen som ville boikotte et lokalt firma fordi en av deres sjåfører hadde et Israelflagg på døra av lastebilen sin og Urfjell er mannen som sammen med Mette Gundersen gikk ut i Fædrelandsvennen og ville nekte personer som hadde andre synspunkter enn hva majoriteten av befolkning har, å benytte seg av kollektivmidler som buss og tog. Med andre ord; Torbjørn Urfjell er altfor radikal for å være aktuell som en minister. Mest sansynlig også for å komme inn på tinget fra vest-agder. Men for all del, valget vil avgjøre. Blir spennende å se...

11.aug.2005@ 20:43:01
Postet av: Torbjørn Urfjell

Til Sørlandsgutt og dere som har sett hva han skriver.
At jeg er radikal er på ingen måte noen hemmelighet, jeg er tross alt stortingskandidat for Vest-Agder SV og ønsker endringene i holdningene til folkeflertallet på Sørlandet de siste årene velkommen. Det er ikke for ingenting av SV er større enn både AP og FrP i Kristiansand.

SV hadde et klart og tydelig alternativ til opprettelsen av Cultiva, nemlig et kulturfond som kan gå operere direkte overfor kunstenere og kulturabeidere og som sikrer fellesskapet kontroll over Agder Energi. Til nå ville det gitt mange flere millioner til kultur enn det Cultiva har fått til. Jeg jobber imidlertid for at Cultiva skal bli bedre og gi mer støtte til kulturlivet i byen.
Sjøl sitter jeg i styret i Cultiva og har kjempa knallhardt for at Quart-festivalen skulle bli redda. Også i kommunen har dette vært en veldig viktig jobb for meg. Det klarte vi på tross av stor mitstand fra KrF og FrP som ville at Quart skulle gå konkurs! Det er altså SV som har stått i spissen for fortsatt Quart-festival.
Førøvrig er historien om det israelske flagget oppkok fra en sjåfør jeg aldri har snakka med eller vært i kontakt med godt hjulpet av sensasjonshungrige journalister i Fævennen. Ledelsen i Strai-kjøkken kan bekrefte at de aldri har blitt trua på noen som helst måte.
Jeg er også stolt over å ha hjulpet skoler i Kristiansand å få bukt med uniformerte nynazister og har sjølsagt aldri vært i nærheten av å ville nekte folk o kjøre buss eller tog, problemet er jo at altfor få får et skikkelig kollektivtilbud.
Håper Sørlandsgutt og andre er litt mer opplyst nå.

Radikal hilsen Torbjørn Urfjell - som håper å komme på Stortinget i høst.

14.aug.2005@ 17:29:29
E-post: torbjorn.urfjell@sv.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.mobilblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=155040
Mobilblogg.no
hits image